Fotomontage: Frituur Number One in Antwerpen en Axel Daeseleire.
Volledig scherm
PREMIUM
Fotomontage: Frituur Number One in Antwerpen en Axel Daeseleire. © Jan De Meuleneir / Photo News en rv

Frituurbaas gaat Axel Daeseleire aanklagen voor laster na verhaal over Ilse De Meulemeester: “Hij heeft Perdaems nooit gezien”

ShowbizzHet proces tussen frituurbaas en miljonair Jacobus Perdaems (65) en Ilse De Meulemeester (50) domineert al enkele dagen de media. De ex-miss beschuldigt de man van stalking en opzettelijke slagen en verwondingen, de Antwerpenaar beweert dan weer dat hij door de voormalige omroepster werd afgeperst en opgelicht. Tijdens de tweede procesdag viel ook de naam van Axel Daeseleire (52). De acteur is een goeie vriend van De Meulemeester en stond in 2013 oog in oog met Perdaems na een achtervolging op klaarlichte dag. “Ik heb serieus wat weerwerk moeten bieden.”  Frituurbaas Jacobus Perdaems zegt dat Daeseleire uit zijn nek kletst: “Ik klaag hem aan voor laster.” 

48 reacties

 • gustaaf carpels

  2 weken geleden
  tja misbruik maken van uw schoonheid is ook een vorm van oplichting he maar ja van een schoon tafel kan je niet eten he
 • Yvette Dekleermaeker

  2 weken geleden
  Kan die advocaat ook voor mij werken. Wie een geschenk van meer dan 1 % van zijn vermogen schenkt schept bij de ontvanger de meldingsplicht. Misschien deze bedenking even bij het artikel plaatsen.
 • Frank Janssen

  1 maand geleden
  Geschenken zijn gegeven EN niet terug vorderbaar! (dit is ook wettelijk zo!)
 • Robert Swillen

  1 maand geleden
  Ze weet hoe ze de naïeve mannen kan verleiden. Als ik van Axel was zou hij daar beter afstand van houden. Voor haar zoon is dit geen voorbeeld functie.Wat gaat die jongen nog mee maken in de toekomst, met de levenswandel van zijn moeder.
 • Manon Vanschoenwinkel

  1 maand geleden
  De belastingdienst likt z’n vingers af Die mag zeker controles verwachten en onze ex miss ook want ze zal de giften niet aangegeven h
 1. Juline (7) kampt met onzekerheid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”
  Play
  2

  Juline (7) kampt met onzeker­heid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”

  In de reeks Kinderwens van HLN worden dromen van kinderen werkelijkheid. Deze week is het de beurt aan Juline, een 7-jarig meisje uit Zwevele. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Juline al gekampt met onzekerheid en een laag zelfbeeld. Ze kijkt enorm op naar de personages uit #LikeMe. Ze droomt er dan ook van om een van de acteurs te ontmoeten... In bovenstaande video zie je hoe ze de verrassing van haar jonge leven beleeft.