De Franse acteur Adama Niane in de film 'Get In’ (2019).
Volledig scherm
De Franse acteur Adama Niane in de film 'Get In’ (2019). © Netflix

Franse acteur Adama Niane (56), bekend van Lupin, overleden

De Franse acteur Adama Niane is op 56-jarige leeftijd overleden. Dat berichten Franse media zondag. De doodsoorzaak is niet geweten.

 1. “Elk jaar hebben we pech bij opnames van ‘De Mol’”, maar wat als presentator Gilles De Coster zelf zou uitvallen?
  Showbits

  “Elk jaar hebben we pech bij opnames van ‘De Mol’”, maar wat als presenta­tor Gilles De Coster zelf zou uitvallen?

  Stel dat presentator Gilles De Coster zelf aan ‘De Mol’ zou deelnemen, wil hij dan liever de mol zijn of een gewone kandidaat? Hoe bereidt hij zich voor op een nieuw seizoen? En waarom trekt het programma dit jaar naar het verre Arizona? En wat als hij om één of andere reden zou uitvallen tijdens de opnames? Desna heeft een spervuur aan vragen voor hem. “Ooit ben ik bij een opdracht van de set moeten wegblijven, omdat er teveel Belgische toeristen in de buurt waren. Dat is ons in Arizona gelukkig niet overkomen”, vertelt hij. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. KIJK. Gwyneth Paltrow verweert zich op proces rond skiongeval: “Hij was in fout. Hij maakte ook rare kreungeluiden”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Gwyneth Paltrow verweert zich op proces rond skiongeval: “Hij was in fout. Hij maakte ook rare kreungelui­den”

  Deze week ging het proces van start rond het skiongeval dat Gwyneth Paltrow (50) zou veroorzaakt hebben. Slachtoffer Terry Sanderson eist een hoge geldsom van de actrice, omdat zij in 2016 tegen hem zou gebotst zijn op de skipiste en meteen verder geskied zou hebben, zonder om te kijken naar de zwaargewonde man. Gwyneth moest vrijdag plaatsnemen op de getuigenbank, maar geeft geen schuld toe.