De Meilandjes en aanhang. Martien Meiland (rechts) en Erica (midden), dochter Maxime (2e links), met vriend Leroy Molkenboer (lins), kleindochter Claire en dochter Montana (2e rechts) met haar partner Dirk (midden achter).
Volledig scherm
De Meilandjes en aanhang. Martien Meiland (rechts) en Erica (midden), dochter Maxime (2e links), met vriend Leroy Molkenboer (lins), kleindochter Claire en dochter Montana (2e rechts) met haar partner Dirk (midden achter). © ANP

Frans kasteel familie Meiland na anderhalf jaar eindelijk verkocht

ShowbizzHet Franse kasteel van de familie Meiland, Chateau Marillaux, is eindelijk verkocht. Vorige week waren er ‘volop bezichtigingen’ en de deal is nu rond, zo melden de familie en de makelaar aan Shownieuws.

14 reacties

 • Sabine Castin

  11 maanden geleden
  De Meilandjes, een familie die van aanpakken weet en durft te ondernemen. Martien is vaak wel te druk maar ooh die Erica! Wat een powervrouw zeg! Zonder haar werkkracht en financiële now how zou deze familie het heel wat moeilijker krijgen. En wat die "islamofobe uitspraken" betreft...zij benoemt tenminste openlijk de werkelijkheid zoals zéér veel mensen ze zien.
 • Danny De Rouck

  1 jaar geleden
  Leuke family Echt een uurtje ontspanning Veel drama en avontuur Het leven zoals het is
 • Pascale Van Camp

  1 jaar geleden
  Leef en laat leven. Zie ze graag bezig :)
 • Henri Demeer

  1 jaar geleden
  een uurtje lachen telkens , grandioos die Hollanders , wijnen , doei ....
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Allei, de koper zal weten wat doen: Al hun gestuntel herdoen…