Instagram Frans Bauer en vrouw Mariska
Volledig scherm
Instagram Frans Bauer en vrouw Mariska © Instagram

Frans Bauer vreesde dat het niet goed zou komen met Mariska na herseninfarct

SHOWBIZZFrans Bauer (48) dacht dat het niet meer goed zou komen met zijn vrouw Mariska (46) toen bleek dat ze getroffen was door een herseninfarct. Dat vertelde de Brabantse zanger woensdag in het Nederlandse programma ‘Geef om je hersenen’, waar het stel terugblikte op de heftige gebeurtenis. “Het werd van kwaad tot erger op de eerste hulp.”

 1. Pech voor Karen Damen die afhaakt voor 'The Masked Singer’: "Voortaan ook prijs voor beste speurder”
  Play
  Showbits
  18

  Pech voor Karen Damen die afhaakt voor 'The Masked Singer’: "Voortaan ook prijs voor beste speurder”

  “Het zijn grote schoenen om te vullen.” Jens Dendoncker heeft het de afgelopen weken al een paar keer gezegd in interviews over ‘The Masked Singer’. Hij volgt namelijk Niels Destadsbader op als presentator van het superpopulaire programma. Maar breekt het koude zweet hem uit, één uur voor de eerste opname van de show? Jarne was er exclusief bij voor Showbits. Hij vertelt onder meer dat er ook een wedstrijd onder de speurders komt. Pech dus voor de fanatiekste speurder van allemaal: Karen Damen. Want zij is er in dit derde seizoen niet meer bij. Bekijk het hele interview met Jens voor de rollercoaster van ‘The Masked Singer’ van start gaat.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.