Frans Bauer.
Volledig scherm
Frans Bauer. © BNNVara

Frans Bauer in tranen tijdens tv-uitzending: “Ik weet niet of ik de reanimatie van mijn vader ooit ga verwerken”

ShowbizzFrans Bauer zorgde gisterenavond bij diverse Nederlandse kijkers voor een brok in de keel. De normaal zo vrolijke volkszanger sprak in het NPO 2-programma ‘De Geknipte Gast’ over het overlijden van zijn vader. Als Frans vertelt dat hij tijdens een bezoekuur per toeval binnen komt lopen bij de reanimatie van zijn vader, krijgt hij het zelf ook te kwaad. “Angstaanjagend als ik eraan terugdenk.”

0 reacties

  1. ‘Winterrevue’ in première in Antwerpen, maar niet voor lang: “Voor 200 man spelen? Er staan evenveel mensen voor als achter de schermen”
    Play

    ‘Winterre­vue’ in première in Antwerpen, maar niet voor lang: “Voor 200 man spelen? Er staan evenveel mensen voor als achter de schermen”

    In Antwerpen ging vrijdagavond de ‘Winterrevue: made in Belgium’ in première. De show werd geregisseerd door Stany Crets en gaat over het talent waar we in België over beschikken. Normaal zou de show zondag in première gaan, maar door corona werd die verschoven naar vrijdag. Dit weekend is het de eerste keer en meteen ook de laatste keer dat de ‘Winterrevue’ speelt, want vanaf maandag mogen nog maar 200 toeschouwers binnen worden toegelaten. “Voor 200 man spelen is niet rendabel. Er werken dan evenveel mensen op en achter de schermen als dat er publiek in de zaal zit”, zegt Crets.