Frans Bauer.
Volledig scherm
Frans Bauer. © BNNVara

Frans Bauer in tranen tijdens tv-uitzending: “Ik weet niet of ik de reanimatie van mijn vader ooit ga verwerken”

ShowbizzFrans Bauer zorgde gisterenavond bij diverse Nederlandse kijkers voor een brok in de keel. De normaal zo vrolijke volkszanger sprak in het NPO 2-programma ‘De Geknipte Gast’ over het overlijden van zijn vader. Als Frans vertelt dat hij tijdens een bezoekuur per toeval binnen komt lopen bij de reanimatie van zijn vader, krijgt hij het zelf ook te kwaad. “Angstaanjagend als ik eraan terugdenk.”

0 reacties

 1. Evy Gruyaert blikt terug op haar jeugd en carrière: “Ik had geen zin om met het fameuze ‘open mondje’ bikinifoto’s maken”
  PREMIUM
  BV

  Evy Gruyaert blikt terug op haar jeugd en carrière: “Ik had geen zin om met het fameuze ‘open mondje’ bikinifoto’s maken”

  Het had niet veel gescheeld of ze had haar auditie voor Radio Donna gemist, maar kijk: intussen is Evy Gruyaert (43) al meer dan twintig jaar een vaste waarde in ons medialandschap. Al staat ze daar zelf nog steeds van te kijken, klinkt het in ‘PRIMO’. “Zelfs van leuke evenementen moet ik achteraf bekomen.” Een gesprek over haar brave jeugd, het populaire ‘Start 2 Run’ - “de meest illegaal gedownloade podcast aller tijden - en haar mediacarrière. “Ik sta wellicht iets te nuchter in het leven om die blingbling als een meerwaarde te zien. We zijn hier ook máár Vlaanderen, hé.”
 2. Luc Appermont zet carrièreprijzen in zijn testament: “Een ‘Gouden Oog’ voor 50 euro te koop op de vogeltjesmarkt, dat zou jammer zijn”
  Play
  Showbits

  Luc Appermont zet carrière­prij­zen in zijn testament: “Een ‘Gouden Oog’ voor 50 euro op de vogeltjes­markt, dat zou jammer zijn”

  Luc Appermont is niet voor niets verkozen tot voorzitter van de nieuwe mediaprijzen ‘Kastaars!’. Hij is de koning van de ‘Gouden Ogen’. Liefst 14 prijzen sleepte hij als populaire presentator in de wacht. Of die trofeeën allemaal bij hem op de schouw staan, wilde Jarne van Showbits wel eens weten. Niet zo blijkt, Luc is er heel discreet over. Enkele ‘Ogen’ heeft hij zelfs uitgeleend aan petekinderen, maar wel met de absolute belofte dat deze na z’n dood niet verpatst worden op één of andere rommelmarkt.