Frank Raes in Extra Time (aflevering van 20 december 2021)
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Raes in Extra Time (aflevering van 20 december 2021) © VRT

Frank Raes zegt vaarwel tegen de openbare omroep: “Ik vertrek tevreden”

TVHet laatste fluitsignaal wenkt voor Frank Raes (67). Na een carrière van meer dan veertig jaar bij de openbare omroep verdwijnt hij als gastheer van 'Extra Time' en dus ook als schermgezicht bij de VRT. Het is goed geweest, vindt Raes, die net als enkele collega's met lichte dwang naar de uitgang werd verwezen: “Als je ergens lang en vaak zit, is dat voor iedereen vanzelfsprekend.”

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.