Frances Lefebure is het gezicht van 'Hoe is 't?'.
Volledig scherm
Frances Lefebure is het gezicht van 'Hoe is 't?'. © VTM

Frances Lefebure polst in ‘Hoe is ‘t?’ naar hoe het écht met jongeren gaat

ShowbizzUit een enquête over mentaal welzijn van het wetenschappelijk instituut Sciensano blijkt dat het aantal jongeren met depressieve gevoelens is verdrievoudigd tijdens de coronacrisis. Om hen een hart onder de riem te steken en te polsen naar hoe het écht met hen gaat, organiseren het VTM-programma ‘Make Belgium Great Again’ en Rode Neuzen Dag een Instagram Live met Frances Lefebure op donderdag 14 mei om 17 uur. In ‘Hoe is ‘t?’ gaat de presentatrice samen met enkele experts live in gesprek met iedereen die erbij wil zijn.

1 reactie

 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Best even jongeren definiëren om dan pas te zien hoe het echt met hun gaat, want je hebt jongeren die studeren, uitgaan en festivals bezoeken, en je hebt "jongeren" die wagens in brand steken, zaken leegroven en politiewapens stelen.
 1. RECENSIE. ‘Unseen’: “Helaas is ook de spanningsboog vaak onzichtbaar”
  TV

  RECENSIE. ‘Unseen’: “Helaas is ook de spannings­boog vaak onzicht­baar”

  Wat gebeurt er als een kleine gemeenschap plots getroffen wordt door een vreemd fenomeen? En wat zou jij uitspoken als je als onzichtbare geest door het leven zou kunnen stappen? In de Franstalige serie ‘Unseen’ - nu te zien op Streamz - staan die vragen centraal. Een origineel uitgangspunt, maar moet u deze nieuwe reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. #RodeNeuzenDagTegenCorona: “De donkere stemmen in mijn hoofd klinken nu eens zo luid, maar ik kom hier door”
  PREMIUM

  #RodeNeu­zenD­ag­Te­gen­Coro­na: “De donkere stemmen in mijn hoofd klinken nu eens zo luid, maar ik kom hier door”

  Melissa Bauwens (17) kampt al vijf jaar met een depressie. De lockdown weegt dan ook zwaar op haar. Moedig getuigt ze over haar leven in deze coronatijden om andere jongeren dat zo nodige schouderklopje te geven. “De stemmen in mijn hoofd die me zeggen dat ik mezelf iets aan moet doen, klinken nu eens zo luid”, vertelt ze. Rode Neuzen Dag wil net als Melissa jongeren die het in volle coronacrisis moeilijker hebben, steunen onder de noemer #RodeNeuzenDagTegenCorona.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.