Ruth Beeckmans & Frances Lefebure
Volledig scherm
Ruth Beeckmans & Frances Lefebure © VTM

Frances Lefebure en Ruth Beeckmans vanaf januari weer op zoek naar liefde in ‘Cupido Ofzo’

TV‘Cupido Ofzo' komt terug. Enkele maanden nadat het VTM-programma uit het zendschema was gehaald, staat een nieuwe startdatum ingepland, begin januari al. 

 1. RECENSIE. ‘Night Sky’: “Geheimzinnig scifi-drama met een vertederende topcast”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Night Sky’: “Geheimzin­nig sci­fi-dra­ma met een vertederen­de topcast”

  Nadat Prime Video vorige maand het fascinerende ‘Outer Range’ afvuurde, staat er al meteen een andere reeks aangaande de mysteries van de kosmos klaar. In ‘Night Sky’ volgen we een gepensioneerd koppel dat via een capsule in hun tuinhuis naar een andere planeet kan teleporteren. Of u dit veelbelovend drama met Oscarwinnaars Sissy Spacek en J.K. Simmons meteen moet achteroverdrukken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Wanneer valt de uitspraak en wat met de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord
  Celebrities
  2

  Wanneer valt de uitspraak en wat met de verliezer? Alle vragen over Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord

  Johnny Depp (58) en Amber Heard (36) staan ondertussen al vijf weken met getrokken messen tegenover elkaar in de rechtszaal en daar horen straffe advocaten, bizarre psychiaters en opvallende bekentenissen bij. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, zochten we een antwoord op de meest gestelde vragen. Van de kern van de zaak, tot het ontbrekende vingerkootje: de ultieme vragen over het proces Johnny Depp vs Amber Heard beantwoord.