Patrick en Frances Lefebure, vader en dochter.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick en Frances Lefebure, vader en dochter. © Bob Van Mol

Frances Lefebure en haar papa over hun relatie: “Toen ze zei dat ze een nieuwe partner had, met twee kinderen, dan is je eerste gedachte: echt?”

ShowbizzDe oudste is 63 jaar, leidt een architectenbureau en berekent EPC-waarden. De jongste is 32 jaar, actrice en presentatrice, en trekt gewoon een warme trui aan. Patrick en Frances Lefebure, vader en dochter, vertellen in De Morgen over hun band. “Kort na mama’s dood kwam Greetje in ons gezin. Dat was heftig. Nu ik zelf plusmama ben, begrijp ik die complexiteit beter.”

0 reacties

  1. Billie Eilish verloor 100.000 volgers na sexy foto, maar gaat toch een stap verder: “Mensen zijn bang voor grote borsten”
    Celebrities
    1

    Billie Eilish verloor 100.000 volgers na sexy foto, maar gaat toch een stap verder: “Mensen zijn bang voor grote borsten”

    Zangeres Billie Eilish (19) is onlangs naar eigen zeggen 100.000 Instagram-volgers verloren nadat ze een foto had geplaatst waarop haar boezem een beetje zichtbaar was. Fans zeiden graag de ‘oude Billie’ terug te willen, bekend van de wijde kleding. Eilish snapt er niks van en deelt vandaag een van haar minst verhullende foto’s tot nu toe. “Mensen zijn bang voor grote borsten.’’