Floshua proeven? Dat kan nu in frituur van 'Temptation' Joshua

VIJF
Goed nieuws voor de fans van 'Temptation Island'-verleider Joshua. Vanaf half mei is zijn 'Floshua' voor iedereen beschikbaar. Voor alle duidelijkheid, het gaat hier niet om zijn inmiddels legendarische geslachtsdeel, wel om de frikandel die hij zal verkopen in zijn frituur J'S&A in Hasselt. "Een extra lange curryworst vol puur genot. Ja, een kleintje zou nogal belachelijk zijn", lacht hij.

Dat Joshua, die later dit jaar opnieuw opduikt in een Vlaams-Nederlands realityprogramma, nu een frituur opent, is geen toeval. Zijn broer, zus en vader zijn al actief in de horeca en stappen ook mee in deze zaak. "Ik heb al een aardig centje verdiend door al mijn actes de présence en deelname aan programma's, en dat investeer ik nu in ons familiebedrijfje."

Joshua is ook van plan om zoveel mogelijk zelf in de zaak te staan. "Ik ben het gezicht van de frituur. Al hou ik tijdens het werken wel al mijn kleren aan", knipoogt de gewezen 'Temptation'-verleider, die overigens nog steeds vrijgezel is. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.