Florian Vermeersch verbreekt het record van Wout Van Aert in ‘De container cup’

TVHet nieuwe seizoen is nog maar net begonnen, of er sneuvelt al een eerste record in ‘De container cup’. Wielrenner Florian Vermeersch fietst op de 3 kilometer 52 honderdsten sneller dan Wout Van Art en wordt daarmee de nieuwe recordhouder. 

1 reactie

 • Kurt Schietgat

  1 jaar geleden
  Volgens mij is dat toch iets meer dan 52 honderdsten? Misschien toch nog een seconde erbij tellen. Wel een zeer knappe inspanning van Florian, proficiat.
 1. “Waarom zou ik in een roze leeuwenpak optreden?”, Maksim van ‘#LikeMe’ ontkent staalhard dat hij Leeuw is in ‘The Masked Singer’
  Play
  Showbits

  “Waarom zou ik in een roze leeuwenpak optreden?”, Maksim van ‘#LikeMe’ is hoofdver­dach­te voor Leeuw in ‘The Masked Singer’

  Vier jaar geleden leerde Vlaanderen Maksim Stojanac kennen als de knappe hunk Vince Dubois in ‘#LikeMe’, maar nu wordt het tijd dat we ook de echte Maksim leren kennen. Na zijn solodebuut vorig jaar, met zijn eerste album ‘MAKSIM’, volgt nu de single ‘Onder Invloed’. Voor die gelegenheid organiseerde hij een secret concert in het MAS in Antwerpen. Showbits was erbij en legt hem meteen ook dé vraag van het moment voor: “Maksim, zit jij in een pak van ‘The Masked Singer’?”
 2. Bart Cannaerts klapt uit de biecht over ‘The Masked Singer:’ “Bekendste persoon is nog niét geraden”
  Play
  TV

  Bart Cannaerts klapt uit de biecht over ‘The Masked Singer:’ “Bekendste persoon is nog niét geraden”

  Dé vraag die heel Vlaanderen in de ban houdt: welke bekende koppen zitten verstopt in de pakken van ‘The Masked Singer’? Er zijn intussen al een aantal sterren ontmaskerd, maar speurder Bart Cannaerts komt nu toch met een wel heel bijzondere onthulling op de proppen in de podcast ‘Achter de schermen’. “Er is nog altijd één pak bij, waarvan ik de naam nog nergens heb gezien. En dat is een mega A-lister", verklapt hij. “De bekendste persoon die er nu nog in zit, is nog niet geraden of zelfs vernoemd.”