Flo Windey schuwt controverse niet: "Maar Vlaamse versie van 'Spuiten & Slikken' is onmogelijk in ons land”

ShowbitsFlo Windey (Studio Brussel) is terug met een nieuw seizoen van ‘Faqda’, een online jongerenmagazine, waarin ze controversiële thema’s niet schuwt. Dit keer verdiept ze zich in vragen rond het thema drugs. Flo laat zich daarvoor onder andere inspireren door de gewaagde Nederlandse show ‘Spuiten & Slikken’. “Een programma dat hier in België niet gemaakt kan worden”, zegt ze. Waarom niet legt ze uit aan Desna in een nieuwe Showbits.

4 reacties

 • Katrien De Muer

  4 maanden geleden
  Ives Ameel, dan heb jij nog niet gekeken! Ze leggen juist wel alles uit! Maar hier blijven ze liever blind!
 • Olivier Beels

  4 maanden geleden
  ah nee hier in België zou zo’n programma als spuiten & slikken niet kunnen met die preutse mensen hier 👈🏻
 • Peter Van Glabeke

  4 maanden geleden
  Wordt hier toch uitgezonden? Waarom zou dan hier niet gemaakt kunnen worden ?
 • Ives Ameel

  4 maanden geleden
  Druggebruik in een schone schijnwerper zetten en het gevaar banaliseren inderdaad tot nu toe niet voor Vlaanderen maar voor hoelang. Zulke programma's laten de indruk geven dat druggebruik iets normaal is zonder gevolgen, een verstandig mens weet beter.
 1. Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)
  FILM

  Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)

  Blake Lively (35) zal binnenkort te zien zijn naast Justin Baldoni (39) in de aankomende verfilming van ‘It Ends With Us’, de bestseller van Colleen Hoover (43). Maar niet iedereen is te spreken over die beslissing. De acteurs krijgen te maken met flink wat kritiek, aangezien het boek van Hoover de laatste maanden sterk onder vuur lag. Het verhaal zou huiselijk geweld romantiseren.