Flo Windey deelt ongewenste dickpick online: “Nu moet je de gevolgen dragen”

Flo Windey
Domen/Van De Velde Flo Windey
Veel meisjes krijgen ermee te maken: een ongewenste ‘dickpick’ die opeens op je telefoon verschijnt. Flo Windey (24), die we kennen van Studio Brussels ‘Flowjob’, had er genoeg van. Ze besloot om de intieme foto die ze kreeg toegestuurd online te delen, om de jongeman in kwestie een lesje te leren.

Ze deelde de foto dus op haar sociale media. De penis van de jongen censureerde ze gelukkig wel, maar zijn schermnaam liet ze staan, waardoor iedereen zijn identiteit kon achterhalen. Het ging echter om een anoniem account dat waarschijnlijk speciaal was aangemaakt voor zulke aangelegenheden. “Maar als het niet anoniem was, had ik het nog steeds gedeeld”, zegt ze in het Nieuwsblad. “Als je zulke dingen naar mij stuurt en ik heb je daar geen toestemming voor gegeven, dan moet je de gevolgen maar dragen.”

Flo Windey plaatste deze foto online.
Instagram Flo Windey plaatste deze foto online.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Thierry De Gang

    Groot gelijk geef ik je. Het is geen schaamte om het dingetje naar jou te sturen dan is het ook geen schaamte dat dingetje aan iedereen te laten zien. Terug spammen met dick picks is ook iets leuk!

  • Jan Jets

    Negeren had beter geweest, nu heb je hem aandacht gegeven en dat is juist wat hij wil.