Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

‘Flippokoning’ Hans Zandvliet is 30 miljoen armer en leeft vandaag van de bijstand: “Mijn ex-vrouw heeft wel nog een pak geld”

ShowbizzSchatrijk werd hij met z’n flippo’s, de uitvinding die hij deed in de jaren 90. Helaas, Hans Zandvliet (60) raakte dat fortuin ook weer kwijt, net als zijn vrouw, z’n landgoed en zaak. Maar z’n positieve ingesteldheid, die verloor hij niet. “Ik heb gewoon pech gehad”, zegt hij in Dag Allemaal.

26 reacties

 • Brent Reynaert

  9 maanden geleden
  Die verhaal verfilmen zou ik doen. Daar zullen veel mensen van leren.
 • Lisette Willems

  9 maanden geleden
  Die flippo's van Clousea heb ik nog altijd, mijn zoon verzamelde al de andere. Was leuk en lekkere chips.
 • Noah Joris

  2 jaar geleden
  Fantastische verhaal.!! Kzou hetzelfde willen meemaken... Deze man heeft tenminste al geleefd en veel lef getoond.... Dat hij nu zorgeloos en met een beetje minder geld zijn tijd doorbrengt is toch de kers op zijn taart. En voor diegene die nu allemaal zitten kakken... tis het systeem in België dat dit toelaat... daar kan die gast niks aan doen.... Tzijn nog altijd de dommeriken die betalen.!!!
 • alexander symons

  2 jaar geleden
  Maw wie betaalt zijn 2 miljoen schulden?
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 jaar geleden
  Dom, dommer, domst. Verblind door het geld investeert hij gans zijn vermogen in iets nieuws dat dan faliekant afloopt. Zijn schuldeisers zijn hun centen kwijt en Vadertje Staat moet nu voor hem zorgen. Prachtig.