Fitnessklanten klagen over zangeres Trisha: “We zijn haar kuren beu”

Trisha en haar man Kurt.
Kristof Ghyselinck Trisha en haar man Kurt.
Sinds vorige zomer baten schlagerzangeres Trisha (35) - de ex van Ignace Crombé - en haar man Kurt (48) een fitnesscentrum met binnenspeeltuin uit in Izegem. “We zullen er veel tijd en energie in stoppen”, klonk het enthousiast bij de opening. Maar verschillende klanten contacteerden TV Familie. Zij zijn niet zo tevreden.

Trisha heeft ruzie met de eigenaar van het fitnesscentrum”, klinkt het. “Zij is zelf slechts de uitbater. De klanten hebben genoeg van haar kuren. Trisha wil er precies een pensenkermis van maken. Tijdens het fitnessen moeten we haar schlagers of andere hoempapamuziek aanhoren. En ze organiseert eigen optredens of travestieshows. Niks mis mee, maar toch niet in de fitness! Op wat trekt dat nu?”

“Wij willen alleen maar stevig fitnessen”, klinkt het verder. “Maar Trisha valt ons lastig met uitnodigingen voor die optredens. Voor Valentijn had ze Davy Gilles en Sasha Rosen geboekt. Ze smeekte de klanten om te komen. Maar dat werkt averechts, natuurlijk!”

Rechtszaak

Een andere bron zegt dat Trisha de eigenaar van het pand voor het gerecht wil slepen. “Trisha en haar man willen van al die kosten af: leasing van de toestellen, de huur”, klinkt het. “Maar als uitbater moet je daarvoor opdraaien. Nog zoiets: die fitnesszaak hoort bij de keten Oxygen Fitness. Maar Trisha vindt het niet kunnen dat iemand met zo’n pasje van een andere Oxygen Fitness bij haar komt fitnessen. “Dan moeten ze bijbetalen”, zegt ze. Maar zo werkt het niet. Als ze zo verder doet, zie ik het voor haar en Kurt niet goed komen.”

Trisha lacht de verhalen weg. “Het gaat goed met onze zaak”, zegt ze. “Zowel met de fitness als de speeltuin. En de klanten zijn tevreden. In de zaal aan de speeltuin hebben we drie shows gegeven op zeven maanden tijd. Daar was ook een Sinterklaasshow bij. En ja, in oktober was er die travestieshow. Maar ik val onze klanten daar helemaal niet lastig mee. Ik draai mijn eigen muziek hier nooit. De meesten weten trouwens niet eens wie ik ben. En een rechtszaak met de eigenaar? Sorry, Kurt en ik zijn zélf de eigenaars. We hebben die twee zaken gekocht!”
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Regis Desmet

  Wat is dat nu voor zever ? Ik was ook niet meer tevreden in mijn club , abonnement opgezegd en ga nu trainen in een ander fitness, moet dit echt in de media en dit alleen maar om haar naam te besmeuren, zielig

 • Hugo Lachi

  Je blijft eeuwig in onze gedachten,rust zacht makker

 • Elke Celis

  TVFamilie heeft precies recentelijk geen nieuws gevonden, duw pakken ze er de redactionele duim bij en zuigen ze er dit soort ziever uit... Alleen de reacties al hieronder, spreken het artikel dwars tegen.... Veel succes met het uitbaten van fitness en speeltuin Trisha, als 't goed is, zullen de mensen u dat *met plezier* laten weten!

 • Heidi Werbrouck

  TV Familie is dat niet zo'n blad dat de vragen niet stelt maar dan wel zelf de antwoorden invult? Ik ga regelmatig winkelen op de site waar die Oxygen is en iedere keer gaat er volk binnen of komt er buiten. Zo slecht zal het dan wel niet zijn. En veel reclame maakt ze zeker niet want wie er niet gaat weet niet eens dat zij de zaak openhoudt.

 • Leen Proost

  Hallo? Een "betrouwbaar" blad als TV-Familie? Tuurlijk is dat maar 1 grote roddel. Er staat ook niets anders in dat boekske.