Lars (Kürt Rogiers) op de gala-uitreiking van de FJUTR-award.
Volledig scherm
PREMIUM
Lars (Kürt Rogiers) op de gala-uitreiking van de FJUTR-award. © VTM

Finale van ‘Familie’ wordt de ‘beste in 5 jaar’: “We waren de kijkers nog iets verschuldigd”

TV‘Familie’ gaat de laatste week in voor de zomerstop. Vorig jaar verdween de VTM-serie zonder seizoensfinale en dus met een onbedoelde anticlimax van het scherm. Deze keer wordt de soapkijker wél met toeters en bellen uitgewuifd. Acteur Kürt Rogiers en producer Wim Feyaerts lichten alvast een tipje van de sluier op en vertellen hoe de opnames in hun werk gingen. “Ondanks de blijvende coronahinder zitten er deze keer toch twee grote evenementen in die finale.”

10 reacties

 • Kenny brusseel

  3 maanden geleden
  De beste seizoenfinale van in vijf jaar Nopes ik mis de echte seizoenfinales van vroeger waar het het echte actie inzat, en toen ze geen reclame maken zoals voor gaia en over klimaat
 • nancy Haemhouts

  3 maanden geleden
  Zalig. En hopend op Herbert ☺️☺️☺️☺️ te zien. Al is het maar paar seconden 😂🙏🏼🙏🏼
 • Dirk De laet

  3 maanden geleden
  Plaats ruimen voor iets beter,dat is niet moeilijk.
 • Patrick Verbelen

  3 maanden geleden
  Gaan ze ermee stoppen, dat zou pas een seizoensfinale zijn.
 • Mike Zwarts

  3 maanden geleden
  Kunnen beter die rotzooi opdoeken.
 1. Pauline wint Regi Academy: zorgt zij voor reboot Milk Inc.?
  Play
  SHOWBITS VIDEO

  Pauline wint Regi Academy: zorgt zij voor reboot Milk Inc.?

  Amper 19 jaar is ze, maar op 30 oktoker schittert de Limburgse Pauline naast Regi op het podium van het Sportpaleis. Donderdagavond won ze de spannende finale van zijn talentenjacht op VTM 2. Vandaag brengen ze al meteen samen een eerste single uit: ‘Duizend sterren’. Maar wil ze graag verder in het Nederlands? Of liever de hitmachine van Milk Inc. nieuw leven inblazen? Desna en Jarne zoeken het voor je uit in een nieuwe Showbits.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. Ed Sheeran komt naar Qmusic voor intiem concert (en jij kan erbij zijn)
  Muziek
  1

  Ed Sheeran komt naar Qmusic voor intiem concert (en jij kan erbij zijn)

  ‘Shape of You’, ‘Perfect’ en ‘Bad Habits’, stuk voor stuk grote hits van de Britse sensatie Ed Sheeran (30) die iedereen luidkeels kan meezingen. Op vrijdag 22 juli maakt de internationale ster zijn opwachting in Brussel voor zijn Europese Mathematics-tour. Tot dan hoeven zijn fans uit de Lage Landen niet te wachten om hem aan het werk te zien, want Ed Sheeran komt op dinsdag 5 oktober naar Qmusic voor een intiem optreden in The Qube in Nederland.