Finale ‘24 UUR LIVE’ - De eindmeet is bereikt! Miguel Wiels en zijn band maakten 24 uur lang livemuziek

ShowbizzDe tweede editie van ‘24 UUR LIVE’ is een feit. Vanuit België én het buitenland genoten kijkers van meer dan 100 artiesten die ons nog tot vanavond vanuit het Antwerpse Sportpaleis trakteren op de beste livemuziek. Miguel Wiels en z’n band hebben het alweer klaargespeeld. Bovendien werd er ruim 100.000 euro in de ‘fooihoed’ voor de muziekmarathon en de eventsector gestopt. Bekijk hierboven hoe Niels Destadsbader met een knaller afsloot!

453 reacties

 • rita brasseur

  4 maanden geleden
  toff gedaan amaai was echt weer heel mooi en goed
 • JULIEN RIMAUX

  4 maanden geleden
  Proficiat !!! Julie zijn top !!! ik heb enorm veel bewondering voor de ganse band !!!
 • Rachel van Dessel

  4 maanden geleden
  Dank u voor de mooie muziek en 24 u live dank !!!
 • Marlies Spieker

  4 maanden geleden
  proficat an alle medewerkers en zanger en zangeres Ik heb he genoten maar ook Sandra Kim gemist, welke ook op de list was. Sowat hebben wij in tijden we momenteel nodig. Nog eens een groote dankuwell!!
 • erwin ardenoy

  4 maanden geleden
  Dank aan jullie allen,grote proficiat,een lichtpunt in deze donkere tijden
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.