Zoon Steven Spielberg heeft eerste filmrol te pakken

Sawyer Spielberg (27) in 'Honeydew' en papa Steven Spielberg (73).
Honeydew/AFP Sawyer Spielberg (27) in 'Honeydew' en papa Steven Spielberg (73).
Sawyer Spielberg (27), een van de zeven kinderen van regisseur Steven Spielberg (73) en actrice Kate Capshaw (66), heeft zijn eerste filmrol te pakken. Hij zal de hoofdrol spelen in de horrorfilm ‘Honeydew’. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

De familie Spielberg heeft duidelijk iets met films. Papa Steven is een wereldberoemde regisseur, maar ook zoon Sawyer wil het nu gaan maken in de filmwereld. De 27-jarige acteur heeft zijn eerste hoofdrol te pakken, en dat in de horrorfilm ‘Honeydew’. In de film krijgt een jong koppel te maken met vreemde verlangens en hallucinaties nadat ze onderdak vinden bij een oudere boer en zijn vreemde zoon. 

Sawyer was al eens kort te zien in ‘The Post’, een film van zijn vader, en regisseerde in 2016 zelf de kortfilm ‘Breathe’. Verder heeft hij vooral toneelstukken op zijn naam staan. Dat Sawyer opgroeide in het filmwereldje, zorgde ervoor dat hij er een erg nuchtere kijk op heeft, vertelde hij in 2016 in een interview. “Ik heb heel veel acteurs ontmoet die niet gelukkig kunnen zijn tenzij hun gezicht op de cover van een magazine staat, of tenzij ze een grote rol in film of tv-serie kunnen boeken, of op Broadway kunnen staan. Maar de realiteit is dat het zo niet werkt. Neem het aan van iemand die middenin dat alles is opgegroeid. Het gaat om de zoektocht, de nieuwsgierigheid en doen wat opwindend is. En als je je daar niet comfortabel bij voelt, dan ga je je ook nooit comfortabel voelen bij het eindproduct." En hij voegde eraan toe: “Ik neem mezelf nooit te serieus. Op het moment dat ik mezelf niet serieus meer nam, begon ik meer te werken, kreeg ik meer projecten en wilden mensen vaker met me werken.” 

Steven Spielberg en Kate Capshaw hebben in totaal zeven kinderen, waarvan twee - Jessica Capshaw (40) en Max Spielberg (31) - uit een vorige relatie. Theo (31) en Mikaela (23) werden geadopteerd, Sasha (29), Sawyer (27) en Destry (23) zijn hun biologische kinderen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.