Exclusief voor abonnees

Zo ziet cinema in coronatijden eruit: zalen voor helft leeg, tickets enkel online te koop en voorverpakte popcorn

ANP
Cinema in coronatijden? Dat kan volgens Kinepolis, met dank aan een reeks voorzorgen: zalen die voor meer dan de helft leeg blijven, niemand die nog zelf z’n zetel kiest, klanten door lege plaatsen en rijen uit elkaars buurt houden en genoeg voorstellingen van ’s morgens tot ’s avonds. “Wij hopen de experts te overtuigen om ons volgende maand opnieuw de eerste films te laten draaien”, zegt CEO Eddy Duquenne (57).

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marie therese peeraer

  Mss kinepolis met streamings diensten beginnen per maand 20 euro of zo en je kunt de nieuwste films online bekijken of minder is een idee

 • De Waen Luc

  Leg me eens uit hoe je daaarmee een virus dat makkelijk vier uur rondzweeft tegenhoud ?? Absurdistan

 • Sudenaz Bozdemir

  Iedereen moet zijn eigen eten meenemen anders gaan er weer 10 mensen die eten raken.

 • Tricke Sndr

  Nee dank u liever thuis op mijn gemak in mijn eigen zetel en wacht wel tot de film online staat of beschikbaar is voor download ,bye bye cinema

 • ringo van der pulst

  We zitten vooral daar op te wachten.zoals bij alles wil ik toch iets van beleving voor mijn centen en anders hoeft het even niet;Eerst eten en drinken en dan de rest;Wijze woorden van mijn opa zaliger.