WOII-film met Matthias Schoenaerts en Margot Robbie komt er wel degelijk

Matthias Schoenaerts
Kristof Ghyselinck Matthias Schoenaerts
‘Ruin’, de oorlogsfilm met Matthias Schoenaerts en Margot Robbie in de hoofdrol, gaat nog steeds door. De prent werd in 2018 al aangekondigd, maar daarna bleef het lang stil. Nu bevestigt regisseur Justin Kurzel echter dat het project nog altijd loopt.

Goed nieuws voor Schoenaerts, die zo weer in een Hollywoodfilm belandt, maar ook voor zijn tegenspeelster. Margot Robbie (‘Suicide Squad’, ‘The Wolf Of Wall Street’) liet zich namelijk ontvallen dat Matthias bovenaan op haar bucketlist staat als ideale tegenspeler. “Met hem wil ik écht eens samenwerken”, zei ze in 2018 al. 

Op dit moment kan er vanwege de crisis natuurlijk niet veel gebeuren, maar Kurzel beweert dat er al wel aan het scenario gewerkt wordt.

In de film kruipt Matthias in de huid van een Nazi-kapitein die eigenlijk ‘een mol’ is. Hij keert zich tegen zijn eigen manschappen en werkt daarvoor samen met een vrouw die kon ontsnappen uit een concentratiekamp (Robbie).

Wanneer de film zal verschijnen is, alweer vanwege de lockdown, nog niet duidelijk. 

Margot Robbie
BSRagency BSR Agency Margot RobbieReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.