We feel the need for speed: Tom Cruise onthult eerste trailer van ‘Top Gun: Maverick’

Tom Cruise had een grote verrassing voor de bezoekers van Comic-Con International in San Diego. Op die beurs worden vaak filmnieuwtjes onthuld, en Cruise had er wel een héle grote: de eerste trailer van het vervolg op ‘Top Gun’.

De film zal ‘Top Gun: Maverick’ gaan heten. Hij deelde de trailer ook via Twitter, waar hij schreef: “Maverick is terug.” De aanwezigheid van Cruise was niet gepland op Comic-Con, en dat maakte de verrassing alleen maar groter. “Ik vond het mijn verantwoordelijkheid tegenover jullie”, zegt hij aan  de dolenthousiaste toeschouwers. De eerste film dateert alweer van 1986. In deze vervolgprent probeert Maverick, het personage van Cruise, zijn job als piloot te behouden ten tijde van nieuwe technologie die hem kan vervangen.  

‘Top Gun: Maverick’ zou aanvankelijk dit jaar al in de zalen terechtkomen, maar is nu uitgesteld naar 2020.

Giphy5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Francine Weckx

  Eindelijk een vervolg... Het werd tijd... De eerste film zeker 15 keer gezien...

 • David Eevers

  Ze vliegen dus met F-18 SuperHornets, had wel op F-22 gehoopt :)

 • Anja Ooms

  Blijft een ferme vent

 • Catherine MISTIAEN

  Tom Cruise is een verbazingwekkend goeie acteur. Wordt beter met de jaren. Die Colgate-smile moet je vergeten, en let op zijn charisma.

 • Ronny Martin

  En dan het lange wachten op een nieuwe Hot Shots