Wauw: deze donkere, gedramatiseerde versie van ‘The Fresh Prince of Bel-Air’ ging meteen viraal

Een fan maakte een wel héél bijzondere versie van 'The Fresh Prince of Bel-Air'.
YouTube Een fan maakte een wel héél bijzondere versie van 'The Fresh Prince of Bel-Air'.
Regisseur en cinematograaf Morgan Cooper is een grote fan van ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’, een sitcom uit de jaren ‘90 met Will Smith in de hoofdrol. Daarom maakte hij een nieuwe versie van het verhaal, in de vorm van een trailer.

De trailer is - helaas - geen voorbode van een volledige film. Het was een alleenstaand project waar Cooper al een tijdje aan werkte. Zijn fans, en vele anderen die het filmpje te zien kregen sinds hij het op 10 maart postte, roepen hem echter op om wél tot een volledige productie over te gaan. 

Het filmpje toont een zwaar gedramatiseerde versie van de geliefde comedyshow. Zo vertrekt Will naar Bel-Air na een gewelddadige aanvaring met de politie én een jeugdbende, en hij wordt niet door iedereen met open armen ontvangen. 

“Zoals de meeste kinderen die opgroeiden in de jaren ‘90, keek ik graag naar ‘Fresh Prince’”, schrijft Cooper op Twitter. “Zelfs als kind dacht ik altijd al dat er meer aan het verhaal was... daarom heb ik dit gemaakt.”

Zijn filmpje werd op vijf dagen tijd al bijna 2.000.000 keer bekeken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.