Wat je niet te zien kreeg tijdens de SAG Awards

Aaron Paul, Anna Gunn en Bryan Cranston in de persruimte van de SAG Awards
getty Aaron Paul, Anna Gunn en Bryan Cranston in de persruimte van de SAG Awards
Wat je tijdens de uitzending van awardshows zoals de SAG Awards of de Golden Globes te zien krijgt, is zodanig georchestreerd dat er eigenlijk maar weinig mis kan lopen. Maar van zodra je de acteurs in een persruimte zet, en je journalisten de kans geeft om hen vragen te stellen, kan het al eens misgaan. Dat gebeurde toen een buitenlandse reporter zo onverstaanbaar was, dat de cast van 'American Hustle' er niets beters op vond dan héél eerlijk te zijn: "I gotta be honest, we don't know what the hell you just said." Hier krijg je te lezen wat je niet te zien kreeg tijdens de show.

1) Welke celeb trok de meeste tijd uit voor haar fans tijdens het rode lopermoment? Oprah Winfrey! We zagen hoe 'Lee Daniels' The Butler'-ster bijna tien minuten lang foto's maakte en handtekeningen uitdeelde aan haar fans.

2) Jared Leto vertelde op de rode loper dat het een "ongelooflijk gevoel" is dat hij genomineerd werd voor een Oscar dankzij zijn rol in 'Dallas Buyers Club'. Toen een reporter hem vroeg waar hij de Oscar zou zetten als hij zou winnen, antwoordde hij al lachend: "What a dirty question!"

3) Hoe de cast van 'Modern Family' het winnen van de award voor Beste Cast in een Komische reeks gaan vieren? In Vegas! De acteurs vertrekken over een paar uur naar Sin City waar ze een aflevering zullen inblikken. "We gaan eerst naar Las Vegas en dan naar Australië, en dat is het laatste wat we van het script gelezen hebben", aldus Julie Bowen. "We vetrekken morgen naar Vegas."

4) Toen de cast van 'American Hustle' in de persruimte van de SAG Awards aankwam, probeerde een buitenlandse journalist met een haast onverstaanbaar accent een vraag te stellen aan de acteurs. Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Amy Adams en de rest van de cast verstonden er niks van, waarop Lawrence reageerde: 'Wat? Tegen wie heb je het? Wat? Wat?'. Michael Pena liet de reporter nóg slechter voelen: "Ik moet heel eerlijk zijn: wij hebben geen flauw idee van what the hell je net zei."

5) Nadat de cast van 'Breaking Bad' de award voor Beste Cast in een Dramareeks won, wilde Bryan Cranston de media nog een laatste keer bedanken: "Bedankt voor alle steun die we doorheen de jaren van jullie gekregen hebben. Dit zou zonder jullie niet mogelijk geweest zijn. Dit is zo'n fantastische manier om dit hoofdstuk af te sluiten. We zijn zo blij. Bedankt voor de steun en om ons zo'n geweldige kijkers te bezorgen."

ap
afp
afp
afp
ap