VIDEO: Openingsscène 'Baby Driver' integraal bij ons te zien

rv
Op 2 augustus verschijnt 'Baby Driver' in de bioscoop, nog even tijd dus om uit te maken of je de film wil gaan bekijken. Wij helpen je graag een beetje bij die beslissing en tonen je exclusief de eerste scène uit de film. Onze beslissing staat al vast, dat is zeker.

'Baby Driver' is een actiefilm doorspekt met grappige dialogen, steengoede muziek en flitsende achtervolgingen. De eerste achtervolging wordt al ingezet in de allereerste scène, die je hierboven kan bekijken.

De jonge vluchtautochauffeur 'Baby' (Ansel Elgort) doodt de tijd met loeiharde muziek terwijl hij wacht tot zijn collega-overvallers een bank verlaten. Wanneer hij eindelijk met gierende banden kan vertrekken, krijgen we een flitsende achtervolgingsscène te zien. En we willen geen afbreuk doen aan jouw rijkunsten, maar Baby is een betere chauffeur dan jij.

96% en 8,3/10

Regisseur en scenarist Edgar Wright ('Shaun of the Dead', 'Hot Fuzz') heeft een knappe zomerhit in elkaar geknutseld, die op ratingsites fantastische scores krijgt. Op Rotten Tomatoes krijgt 'Baby Driver' 96% en filmfans geven de film op IMDB 8,3 op 10. Dat belooft.

Rotten Tomatoes

Kevin Spacey

Ansel Elgort (Divergent) vertoeft als Baby in heel mooi gezelschap, want Wright heeft een absolute topcast verzameld. Jon Hamm ('Mad Men'), Jon Bernthal ('The Wolf of Wall Street') en Eiza González ('From Dusk Till Dawn') spelen bankovervallers die het samen met Baby opnemen tegen Kevin Spacey, die al lang geen introductie meer nodig heeft. Ook Jamie Foxx ('Ray', 'Django Unchained') speelt een rol.

rv

In afwachting van de volledige film kan je hierboven al genieten van de eerste zes minuten.

'Baby Driver' verschijnt op 2 augustus in de bioscoop.