VIDEO: Bekijk hier exclusief de trailer van 'Bad Trip'

Videostill trailer Bad Trip
In december komt 'Bad Trip' uit, een komedie met een Vlaamse topcast met onder meer Jonas Van Geel, Tom Audenaert, Ben Segers en Gene Bervoets in de hoofdrol. Wij kunnen je alvast exclusief de hilarische trailer laten zien.


"'Bad Trip' gaat over vier ontzettend sympathieke losers die door een speling van het lot gedwongen worden om binnen één week een gigantische hoeveelheid cocaïne te verkopen", vertelde producent Yoshi Aesaert, CEO van productiehuis Marmalade al eerder aan HLN.be "Het wordt een film waarbij je zin krijgt om onderuit te zakken en luidop te lachen", aldus Aesaert.

Sympathieke losers

In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim (Jonas Van Geel), Kris (Tom Audenaert), Sebastiaan (Ben Segers) en René (Gene Bervoets) onbedoeld in een ongelukkige situatie terecht waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen schel kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Deze waanzinnige opdracht zal hen dwingen om steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit. Een angstwekkende en tegelijkertijd hilarische tocht die hen lijnrecht tegenover de Joodse, de Turkse en de Vlaamse drugsmaffia plaatst.

Regie en script

Regisseur is Dries Vos ('Biker Boys', 'Patrouille Linkeroever', 'Allemaal Familie', 'De Dag'). Jef Hoogmartens ('Amateurs' en 'Patrouille Linkeroever') schreef het script.  

'Bad Trip' is op zes december te zien in de zalen.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.