Vervolg op ‘P.S. I love you’ in de maak

Het langverwachte vervolg op 'P.S. I love you' zal er dan toch komen.
Warner Bros. Het langverwachte vervolg op 'P.S. I love you' zal er dan toch komen.
Fans van de populaire romcom uit 2007, ‘P.S. I love you’, mogen in hun handjes wrijven. Variety meldt dat de rechten op het boek ‘Postscript’, dat verdergaat op het eerste deel, zijn gekocht voor een verfilming. De voorbereidingen zouden al volop aan de gang zijn.

Auteur Cecelia Ahern bracht in 2019 al het vervolg ‘Postscript' uit op het eerste boek ‘P.S. I love you’, dat ook succesvol verfilmd werd. Nu zijn ook de rechten op het tweede deel door productiebedrijf Alcon Entertainment opgekocht, dat ook de eerste film produceerde.

De filmadaptatie van het boek was een regelrechte hit in 2007, met Hilary Swank en Gerard Butler in de hoofdrol. Dat vertelt het verhaal van Holly, een weduwe die brieven ontvangt van haar overleden man Gerry, die daarmee haar verlies probeert te verzachten vanuit het graf. ‘Postscript’ gaat zeven jaar na de dood van Gerry verder.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.