Verrassing! K3 loopt plots het podium op na voorstelling van '40-45'

Facebook
De 1.600 leerlingen die gisterenmiddag naar Studio 100-musical ‘40-45' gingen kijken, wisten niet wat hen overkwam toen K3 na afloop van de schoolvoorstelling op het podium verscheen. De drie meiden gaven een kort optreden voor de jongeren, die meteen uit hun dak gingen.

In de paasvakantie wordt het pop-uptheater in Puurs, waar ‘40-45' normaal doorgaat, even overgenomen door de nieuwe show van K3: ‘20 jaar K3'. En daarvoor moet er nog een en ander getest worden, zoals de geluidsinstallatie en de koptelefoons die het publiek op heeft. Het is dan natuurlijk handig dat er wat mensen in de tribunes zitten, en zo kregen de 1.600 aanwezige leerlingen een kort en gratis optreden van Klaasje, Hanne en Marthe cadeau. En daar waren ze duidelijk heel gelukkig mee.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Yves Sabau

    Misschien eerst informeren ipv jaloerse reacties te posten. Mijn dochter was één van die 1600 en wees gerust de afrekening zal op schoolfactuur staan. Ik ben blij dat mijn kinderen die geschiedenisles toch eens op een andere manier meekrijgen.

  • Francine Weckx

    1600 jongeren.. Waarschijnlijk zelf niet eens moeten betalen.... Ik wil ook graag naar die voorstelling... Maar dat kan ik niet betalen...

  • kris vanherck

    ik zou de reactie van de geschiedenisleerkrachten willen gezien hebben, denk je de jeugd een levensles over oorlog en collaboratie mee te geven, komen ze achteraf effe de sfeer omgooien.....