Ga naar de mobiele website
^ Top

Veelbelovend: trailer 'The Broken Circle Breakdown'

In oktober komt de nieuwe film van Felix van Groeningen uit, de man die ons ook 'De Helaasheid der Dingen' en 'Dagen zonder Lief' schonk. 'The Broken Circle Breakdown' vertelt de love story tussen Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst, tegelijk ook naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, maar toch is ze de nuchterheid zelf.

Wanneer dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend. Maybelle laat hun echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten.  Raak je daar samen door als je zo verschillend bent? Of laat de liefde je in de steek als je ze het meest nodig hebt?

'The Broken Circle Breakdown' is een intens melodrama, vol passie en schitterende country- en bluegrassmuziek. Over hoe liefde het noodlot overwint, en soms ook niet. De hoofdrollen worden vertolkt door Veerle Baetens en Johan Heldenbergh.

Je kan hier de eerste trailer bekijken.Meld een bug