Exclusief voor abonnees

Twee keer prijs voor Adil & Bilall: ze mogen ‘Bad Boys 4' én ‘Beverly Hills Cop 4' regisseren

Hoewel heel wat filmplannen werden opgeschort, zitten Adil El Arbi en Billal Fallah er niet echt werkloos bij. Werk genoeg voor de boeg.
RV Hoewel heel wat filmplannen werden opgeschort, zitten Adil El Arbi en Billal Fallah er niet echt werkloos bij. Werk genoeg voor de boeg.
Goed nieuws uit Hollywood: 'onze' Adil El Arbi (31) en Bilall Fallah (34) gaan zowel 'Bad Boys 4' als 'Beverly Hills Cop 4' regisseren. Dat bevestigt filmproducent Jerry Bruckheimer (76) in een exclusief interview met onze krant. Door corona blijven concrete releasedatums voorlopig nog uit. "Maar Adil, Bilall en ik overlopen de stand van zaken wekelijks via Zoom", verzekert Bruckheimer.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wouter Van de Walle

  Goe bezig gasten! Chapeau

 • John Nauwelaerts

  Bad boys for Life was geen hoogvlieger in vergelijking met de vorige twee delen. Dat ligt aan het script. Maar ik vond hem wel goed geregisseerd. Echt in de juiste stijl voor Bad Boys. Die gasten hebben potentieel. Dat ze het nu nog maar eens bewijzen.

 • issie cardoza

  Wat gaaf voor die gasten, en voor degene die zegt, - zie niet in wat ze meer kunnen dan een ander ---> doe het zelf !! Wees trots op deze landgenoten! Go boys !

 • Pascale De Block

  Super!! Veel succes!!

 • Bram Decoster

  Eindelijk is goed nieuws veel succes manne