Twee druppels water! Actrice die Meghan Markle speelt, lijkt wel tweelingzus

Meghan Markle (links) en Tiffany Marie Smith (rechts).
photonews/screenshot Meghan Markle (links) en Tiffany Marie Smith (rechts).
Vandaag verschijnt een nieuwe film over de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Harry & Meghan: Becoming Royal gaat over hun eerste huwelijksjaren en is een vervolg op Harry & Meghan: A Royal Romance, die focuste op het begin van de relatie.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

De acteurs uit die eerste biopic zijn vervangen door Charlie Field (Genius) en Tiffany Marie Smith (Supernatural), en het valt vooral op hoe sterk de 36-jarige Smith lijkt op de één jaar oudere Meghan. De actrice keek voor haar rol ook goed naar het gedrag van de hertogin van Sussex, zoals de manier waarop ze door haar haren gaat en hoe ze vaak met een gebogen hoofd door haar wimpers naar Harry kijkt. Field viel het dan weer op hoe Harry vaak zijn vlakke hand op zijn vest houdt.

De acteurs waren een beetje bezorgd dat er geen ‘chemie’ tussen hen zou zijn, omdat ze elkaar pas voor het eerst zouden ontmoeten op de set. Smith nam Field dan maar meteen mee naar een hockeywedstrijd zodat ze ook naast de set snel bevriend zouden worden. “Het was heel plezant, dus gelukkig voor ons komen we echt goed overeen.”

De tv-film verschijnt vandaag op het Amerikaanse netwerk Lifetime.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • kelly stroobantd

    De echte is mooier ! Y