Troetel van overleden Carrie Fisher in nieuwe 'Star Wars'-film

Carrie Fisher
EPA Carrie Fisher
Volgende week komt de nieuwe 'Star Wars' in de cinema. Met de laatste scènes van de vorig jaar overleden Carrie Fisher als prinses Leia én een rolletje voor Gary, haar trouwe Franse buldog. Dat heeft regisseur Rian Johnson woensdag bevestigd.

Een oplettende fan spotte in één van de promobeelden van 'Star Wars: The Last Jedi' een buitenaards wezen dat wel erg veel leek op de Franse buldog van Fisher. Ze vroeg via Twitter aan regisseur Rian Johnson of het om Gary ging. "Ja! Wow, goede ogen!" antwoordde die.

De hond was de steun en toeverlaat van Carrie, die kampte met een bipolaire stoornis. "Gary is mijn hart", vertelde de actrice in 2015. "Hij is heel toegewijd en dat kalmeert mij."

Gary hield Carrie vaak gezelschap tijdens interviews, en was geliefd bij de fans. Sinds de dood van Carrie woont hij bij Carries assistente, die de populaire Instagrampagina garyfisher voor hem aanmaakte. In oktober plaatste ze een foto van Gary die naar de trailer van 'The Last Jedi' zit te kijken. "Mijn moeder ziet er mooier uit dan ooit", schreef ze erbij, met de hashtag #garymistzijnmama.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.