Trailer 'Zoolander 2' uitgelekt

Paramount Pictures heeft de trailer van het vervolg op de cultfilm 'Zoolander' uit 2001 online gezet. In het korte fragment vraagt hoofdpersoon Derek Zoolander (Ben Stiller) zich af of de film als titel '2oolander', 'Zoolander II' of 'Zoolander 2' krijgt. De voiceover lijkt te zijn ingesproken door wetenschapper Stephen Hawking.

In de video leidt de voiceover je via het ontstaan van het heelal naar de hersenpan van hoofdpersonage Derek Zoolander (Ben Stiller). 'Zoolander 2' is het vervolg waarop fans lang moesten wachten.

De stem in de trailer doet erg lijken op die van Stephen Hawking, de Engelse wetenschapper die aan ALS lijdt. Door zijn ziekte spreekt Hawking met spraakondersteuning, waardoor zijn stem kenmerkend is. Onlangs verscheen de film 'The theory of everything' over het leven van de bekende wetenschapper.

Owen Wilson
In 'Zoolander 2' zijn Derek en zijn voornaamste tegenspeler Hansel (Owen Wilson) weer aan het werk in de modellenwereld. Ze krijgen het aan de stok met een bedrijf dat een einde aan hun carrières probeert te maken.

In het vervolg zijn ook rollen weggelegd voor Kristen Wiig, Olivia Munn en Penélope Cruz. De opnames begonnen afgelopen lente.

Geruchten
Er gaan geruchten over rollen voor Justin Bieber, Kanye West en zijn echtgenote Kim Kardashian West, maar daarover is nog niets bevestigd.

Voor de release van de film is het nog wachten tot volgend jaar.