TRAILER. Sven De Ridder, Tinne Oltmans en Zwangere Guy worden ‘Ugly Dolls’

UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig. Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. 

Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een écht kind worden. Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Tinne Oltmans neemt de stem van hoofdpersonage ‘Moxy’ voor haar rekening. Rapper Zwangere Guy maakt als ‘Ugly Dog’ zijn filmdebuut en daarnaast kruipen ook Maureen Vanherberghen (‘Mandy’), Gio Kemper (‘Nolan’), Michiel De Meyer (‘Lou’), Elindo Avastia (‘Oliver’), Sien Wynants (‘Wage’), Jan Van Looveren (‘Ox’), Sven De Ridder (‘Lucky’), Céline Verbeeck (‘Tuesday’), en David Dermez (‘Babo’) in de huid van een Ugly Doll.

In de originele versie zijn de stemmen van onder andere Kelly Clarkson, Pitbull, Ice-T, Nick Jonas, Janelle Monáe en Emma Roberts te horen.

Ugly Dolls
The Searchers Ugly DollsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.