Trailer nieuwe thriller 'The Snowman' zal je koude rillingen geven

rv
'The Snowman' verschijnt pas rond Halloween in de bioscoop, maar de trailer bezorgt ons nu al koude rillingen. Michael Fassbender onderzoekt in de film een reeks bloederige moorden op vrouwen. En de moordenaar laat telkens een sneeuwman achter op de plaats van de moord.

Wat ons betreft is er altijd plaats voor een bloedstollende thriller in de bioscoop, dus kijken we met veel enthousiasme uit naar 'The Snowman'. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbo en de trailer op zich is al razend spannend.

Detective Harry Hole (Fassbender) jaagt op een seriemoordenaar die vrouwen zonder hoofd achterlaat. Naast zijn slachtoffers bouwt hij vervolgens een sneeuwman.

rv

Topcast

Michael Fassbender is niet de enige grote naam in de film. Ook Oscarwinnaar J.K. Simmons ('Whiplash'), Charlotte Gainsbourg ('Nymphomaniac', 'Melancholia') en Rebecca Ferguson ('Mission Impossible: Rogue Nation') spelen mee. Ook regisseur Tomas Alfredson is niet van de minste. Hij zat al op de regiestoel voor topfilms als 'Let Te Right One In' en 'Tinker Tailer Soldier Spy'.

'The Snowman' verschijnt op 11 oktober in de bioscoop. Halloween kan niet meer stuk!

Michael Fassbender in 'The Snowman'
rv Michael Fassbender in 'The Snowman'