TRAILER. Eerste beelden van ‘Red Sandra’, de nieuwe film van Jan Verheyen en Lien Willaert

Sven De Ridder in 'Red Sandra'.
KFD Sven De Ridder in 'Red Sandra'.
De nieuwe film van Jan Verheyen en Lien Willaert - ‘Red Sandra’ - is ingeblikt. Na 32 draaidagen zit het erop en nu kan er volop gemonteerd worden. Een eerste teaser trailer geeft alvast een voorsmaakje van de film. 

Het verhaal: William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra (6) lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. De wereld van het gezin stort in elkaar. De vader weigert de hoop op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie. De hoofdrollen worden vertolkt door Sven De Ridder (papa William), Darya Gantura (mama Olga) en de debuterende Rosalie Charles (Sandra). 

Tijdens de draaiperiode stak er opnieuw een gelijkaardig verhaal de kop op, wat voor gemengde gevoelens zorgde bij cast en crew. De situatie van baby Pia legde de vinger op de wonde: het verhaal van Sandra blijkt 10 jaar later - helaas - nog steeds brandend actueel.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lucas Vissers

    Weer een flop erbij !