TRAILER. ‘De Buurtpolitie’ trekt naar het Circus in nieuwste film

'De Buurtpolitie' trekt naar het circus.
VTM 'De Buurtpolitie' trekt naar het circus.
De derde film van ‘s lands bekendste politiekorps, de Buurtpolitie, staat deze keer volledig in het thema van het circus. Ianthe Tavernier (Floor), Andy Peelman (Koen), Manoe Frateur (Eric), Ilse La Monaca (Brigitte), Tim Ost (Tom), Henny Seroeyen (Robin), Dorien Reynaert (Femke), Charlotte De Groof (Lotte), Johan Kalifa Bals (Obi), Willy Herremans (de commissaris), Eric Peeters (Patrick)...staan opnieuw paraat om een mysterie op te lossen. 

‘De Buurtpolitie’ onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? Zal Floor bevrijd kunnen worden nadat ze tijdens een undercoveractie ontvoerd wordt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen.

‘De Buurtpolitie - Het Circus’ wordt op 23 oktober 2019 in de bioscoopzalen verwacht.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patrick Van Bogaert

    Topfilm met een topteam

  • Gerard Braeckmans

    Melkerijmelk, slecht geacteerd, rommelig scenario, gewoonweg pulp.