Tom Cruise kruipt na 34 jaar terug in cockpit voor nieuwe ‘Top Gun: Maverick’

Sony
Tom Cruise (57) keert na 34 jaar terug als zijn personage Pete ‘Maverick’ Mitchell in ‘Top Gun: Maverick’. De film werd eerder dit jaar aangekondigd, maar krijgt nu ook een poster en spectaculaire trailer.

In de nieuwe film draagt Maverick de fakkel over en traint hij ‘Top Gun’-afgestudeerden voor een speciale missie. Daarbij ontmoet hij Bradley ‘Rooster’ Bradshaw, de zoon van Maverick’s overleden vriend Goose. Met een onzekere toekomst en een bewogen verleden, moet hij zijn diepste angsten trotseren. Degenen die worden uitgekozen om mee te vliegen met de speciale missie, moeten tenslotte de ultieme opoffering brengen.

De originele ‘Top Gun’-film verscheen in 1986 met een piepjonge Tom Cruise (hij was toen amper 23 jaar, nvdr.) in de hoofdrol. Daarin zien we zijn personage Maverick die een opleiding volgt als gevechtspiloot. Zijn roekeloze attitude zorgt voor spanning, want de jonge knaap wil de beste zijn. Niet alleen dat, hij vecht ook voor de aandacht van vlieginstructrice Charlotte.

‘Top Gun: Maverick’ is vanaf 15 juli 2020 in de bioscoop.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Bart Van Troys

    Hopelijk hebben ze nu wel hun les geleerd en noemen ze de types vliegtuigen met uitzondering van de F14 in de film juist details zijn details