Tom Cruise en Elon Musk willen film maken in de ruimte

EPA
Zet Tom Cruise binnenkort als eerste Hollywoodster voet op de maan? Waarschijnlijk niet, maar de 57-jarige acteur zou naar verluidt wel samenwerken met SpaceX-oprichter Elon Musk en NASA aan een plan om een actiefilm in de ruimte op te nemen.

Tom Cruise mikt op de sterren, en zou misschien weleens de eerste filmster kunnen worden die aan boord van een raket zal klimmen. Deadline meldt dat de gevierde acteur samenwerkt met Teslabaas Elon Musk, die ook ruimtebedrijf SpaceX bezit. De twee zouden aan tafel zitten met NASA om een plan uit te werken voor de eerste actiefilm ooit in de ruimte. De plannen zouden nog in een vroeg stadium zitten en er zou nog geen filmstudio betrokken zijn bij de gesprekken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.