Ticketverkoop voor laatste ‘Avengers’-film breekt records bij Kinepolis

Meer dan 20.000 Belgen kochten reeds een ticket voor 'Avengers: Endgame'

De hype rond de allerlaatste Avengers-film is nu ook in België officieel losgebarsten. Voor de nieuwste film ‘Avengers: Endgame’ inclusief de Avengers-marathon, waarbij de twee laatste films na elkaar vertoond worden, gingen in totaal al meer dan 20.000 tickets over de toonbank. 

De Avengers-marathon zal het grootste aantal bezoekers ooit tellen voor een filmmarathon bij Kinepolis. Ook het record wat betreft het aantal tickets dat verkocht werd in 24 uur tijd is door de nieuwste Marvel-film verbroken.

Nu Thanos de helft van het universum heeft vernietigd, groeperen de overblijvende Avengers zich voor de laatste keer in de tweeëntwintigste film van Marvel Studios, de grote finale van de derde fase in het Marvel Cinematic Universe. De film werd geproduceerd door Kevin Feige en gerealiseerd door Anthony en Joe Russo. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau en Stan Lee zijn uitvoerend producenten. Naar een scenario van Christopher Markus en Stephen McFeely.

‘Avengers: Endgame’ is vanaf woensdag 24 april te bekijken bij Kinepolis. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Febe Chapin

    Tickets vlogen inderdaad de deur uit. Een beetje twijfelen over de resterende plaatsen en je bent die plaatsen ook kwijt.