Stuntman van Vin Diesel in coma na ongeluk op set

AFP
Stuntman Joe Watts, die gisteren gewond raakte tijdens een ongeluk op de set van actiefilm ‘Fast & Furious 9' in Londen, ligt in coma. Dat meldt Daily Mail.

Volgens bronnen bij de productie raakte Watts, die vaak wordt ingezet als stuntman van Vin Diesel, gewond toen hij van een balkon viel of sprong. Hij zou een ernstige hoofdwond hebben. Zijn toestand in het ziekenhuis zou wel stabiel zijn.

Het ongeluk vond plaats in de Leavesden Studios ten noorden van Londen. De opnames van de film zijn voorlopig stilgelegd. Het negende deel in de langlopende actierace over autodieven moet in mei 2020 in première gaan.

De hoofdrollen in ‘Fast & Furious 9' worden gespeeld door Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Helen Mirren en Charlize Theron. Het is niet duidelijk welke sterren aanwezig waren toen het ongeluk gebeurde.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.