Studio 100-serie ‘Nachtwacht’ krijgt tweede bioscoopfilm

Dieter Bacquaert
Na het succes van ‘De Poort der Zielen’, dat 265.000 bezoekers lokte, krijgt de populaire kinderreeks ‘Nachtwacht’ een tweede bioscoopfilm. ‘Het Duistere Hart’ verschijnt al op 11 december.

De film, waarvan de opnames deze zomer starten, is een coproductie van Ketnet en Studio 100. De drie hoofdrolspelers Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko), zijn enthousiast. “We kijken er enorm naar uit, want het belooft een heel bijzonder avontuur te worden”, klinkt het bij het trio. Naast de drie hoofdrolspelers zal er ook een trouwe kijker van Ketnet in de film te zien zijn. Vanaf 1 mei kunnen kinderen zich via Ketnet.be inschrijven om de rol van Pixie te spelen. De rol kan gespeeld worden door een meisje of jongen tussen de 7 en 12 jaar, ervaring is niet nodig. Via Ketnet.be kunnen de Ketnetters een filmpje uploaden waarin ze zichzelf voorstellen en vertellen wie hun favoriete wezen is. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Meriem Beny

    Ik heb die film 2 keer gezien, ik kon niet anders want mijn neefjes zijn grote fans. Maar ik vond het personeelijk echt de moeite ook voor de volwassenen. Dus ik en mijn neefjes kijken er al naar uit

  • Serge Aernoudt

    Yes, ben er 63 en knetter van De Nachtwacht. Prachtige eerste film