Spinoff ‘Pirates of the Caribbean' met vrouwelijke piraat in de maak

x
De filmreeks ‘Pirates of the Caribbean’ krijgt er een zusje bij. Disney werkt aan een nieuwe film die niet gaat over mannelijke maar over vrouwelijke piraten, meldt The Hollywood Reporter vrijdag.

Margot Robbie heeft al getekend voor één van de hoofdrollen. Het script is in handen van Christina Hodson, die eerder films als ‘Birds of Prey’ en Transformers-spinoff ‘Bumblebee' schreef. Details over de film zijn niet bekendgemaakt, maar wel zou het gaan om een compleet nieuw verhaal met nieuwe personages. De kans dat Jack Sparrow (Johnny Depp) erin opduikt, is dan ook klein.

Het is de tweede spinoff van ‘Pirates’ die in de maak is. Over de eerste is ook nog vrij weinig bekend. Van ‘Pirates of the Carribean’ zijn inmiddels vijf films verschenen. Johnny Depp speelde in al die delen de rol van piraat Jack Sparrow.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.