Sophia Loren: "Gelukkig
nooit #Me-too meegemaakt"

Sophia Loren bij het Film by the Sea-festival in Vlissingen.
EPA Sophia Loren bij het Film by the Sea-festival in Vlissingen.
Ze won al meer dan 65 filmonderscheidingen, waaronder een Oscar, en toch nam filmdiva Sophia Loren de moeite om naar Vlissingen te komen voor weer een oeuvreprijs. Gisteravond nam zij op het festival Film by the Sea de Grand Acting Award in ontvangst. "#MeToo-achtige situaties zijn mij gelukkig bespaard gebleven."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • David Buy

  Klopt inderdaad vroeger most niet met iemand bed induiken om carrière te maken

 • Anne Onsia

  Haha, de intimiteiten waren bij haar niet ongewenst! Carrièreplanning lees ik hieronder. Dat zou wel eens kunnen kloppen...

 • Valentino Fabionara

  Niet nodig, brengt toch altijd problemen!

 • Yasper Raes

  Toen hadden actrices nog acteertalent. Nu gebruiken ze andere talenten en hebben daar later spijt van. Of niet, maar ze komen toch nog eens onder de aandacht

 • Hubert Wouters

  Dat is normaal. De actrices en vrouwen van vroeger waren intelligenter dan die van vandaag. Vroeger was men content met wat men had en kreeg en werd er niet geklaagd. Tegenwoordig doen ze alles om veel te krijgen, vooral voor hun carrières, en achteraf en jaren later komen ze dan klagen.