Sequel van ‘World War Z' met Brad Pitt gecanceld

Brad Pitt in ‘World War Z.’
AP Brad Pitt in ‘World War Z.’
 Het vervolg op de succesvolle zombiefilm World War Z is plotseling gecanceld. Studio Paramount heeft besloten het project van supersterren Brad Pitt en David Fincher stop te zetten, meldt The Hollywood Reporter.

De bedoeling was dat de opnames in het voorjaar van start zouden gaan in Atlanta. De cast en crew zijn woensdag op de hoogte gesteld van het besluit de productie te cancellen.

Volgens bronnen binnen Paramount zou het besluit te maken hebben gehad met geldproblemen, maar details zijn niet bekend. Ook is ook onduidelijk of de film definitief niet doorgaat of op een later moment toch gedraaid gaat worden. Zowel Paramount als Plan B, het productiebedrijf van Pitt, was niet voor commentaar bereikbaar.

De eerste film, waarin de Nederlandse acteur Michiel Huisman een bijrol speelde, was in 2013 een grote hit. Het vervolg is al enkele jaren in de maak. Het zou de eerste keer in tien jaar zijn dat Pitt en regisseur David Fincher weer samen een film maken. Eerder waren zij verantwoordelijk voor klassiekers als Se7en (1995) en Fight Club (1998).
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • tom ignoul

    Komaan!wacht er allang op

  • christophe laporte

    Jammer...de eerste was zeker niet slecht.