Script voor nieuwe Bondfilm bevat meer Bondgirls dan ooit

RV
Neal Purvis en Robert Wade, die de vorige zes Bondfilms schreven, zijn officieel gevraagd om een nieuw scenario te ontwikkelen voor het nieuwe avontuur van 007. Dat meldt The Daily Mail. Zij moeten 'Bond 25' nieuw leven inblazen, nadat regisseur Danny Boyle het project net voor de start van de opnames moest verlaten.

Purvis en Wade hadden al een verhaalidee ontwikkeld, toen Boyle zich aan het project verbond en een nieuw script schreef. In het verhaal zouden volgens geruchten meer vrouwenrollen zitten dan normaal het geval is.

Boyle en de producenten hadden echter een onoverkomelijk creatief verschil van mening over het scenario en de beoogde acteur voor de schurkenrol. Uiteindelijk verliet Boyle het project. De opnames van Bond 25 zouden in december van start gaan; de première stond in oktober 2019 gepland.

De problemen met de regisseur betekenen dat het project vermoedelijk pas eind 2020 in de bioscopen te zien zal zijn. De vraag is ook of hoofdrolspeler Daniel Craig zijn rol als Bond opnieuw zal opnemen. De acteur is de vijftig inmiddels gepasseerd en heeft al vaker aangegeven genoeg te hebben van de rol. Bovendien ging hij dit keer alleen overstag dankzij het recordsalaris van maar liefst 21,25 miljoen euro én de samenwerking met Danny Boyle als regisseur.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels