Sacha Baron Cohen blikt nieuwe comedy in

Sacha Baron Cohen voegt na Borat, Brüno en The Dictator een nieuwe film toe aan het kleurrijke palmares.
AP Sacha Baron Cohen voegt na Borat, Brüno en The Dictator een nieuwe film toe aan het kleurrijke palmares.
Sony heeft een datum geprikt voor 'Grimsby', de nieuwste film met Sacha Baron Cohen. Daarin zou hij de twee hoofdrollen voor eigen rekening nemen: een "James Bond-achtige spion" en diens broer, een notoire voetbalhooligan. Volgens Deadline is hij in juli 2015 in de zalen te zien.

'Grimsby', de nieuwe film van Sacha Baron Cohen komt er dan toch. Oorspronkelijk ging Paramount de prent uitbrengen, maar die plannen sprongen af. Nu geeft Sony toch groen licht om tegen de zomer van 2015 met een nieuwe productie te komen.

Daarin zal Sacha Baron Cohen beide hoofdrollen zelf spelen. De komedie zal over een "James Bond-achtige spion" en zijn broer, een voetbalhooligan, gaan. Samen moeten ze op de vlucht. Het script werd meegeschreven door Peter Baynham en Phil Johnston.

Geen Freddie Mercury
Eerder stapte de Britse acteur zelf uit een project rond Queen-frontman Freddie Mercury. Dankzij zijn rollen in 'Ali G', 'Borat', 'Brüno' of 'The Dictator' vreesden zowel de acteur als Brian May en Roger Taylor van de rockgroep dat niemand de film serieus zou nemen.