Ryan Reynolds verklapt: “We werken aan ‘Deadpool 3‘”

Hoofdrolspeler Ryan Reynolds is dan toch aan een derde ‘Deadpool' aan het werken.
REUTERS Hoofdrolspeler Ryan Reynolds is dan toch aan een derde ‘Deadpool' aan het werken.
Er komt toch een derde film over de antiheld ‘Deadpool’, dat heeft hoofdrolspeler Ryan Reynolds (43) bevestigd. Tijdens de talkshow ‘Live with Kelly and Ryan’ vertelde de acteur dat "er aan de derde film gewerkt wordt."

Het was een kerstcadeautje waar fans al jaren op zaten te wachten, een derde film over de 'the Merc with a Mouth'. "We zijn er nu met het hele team mee bezig", vertelt Ryan. "We zitten nu bij Marvel, dat is nu ineens de eredivisie. Best gek wel."
Tot nu toe werd er weinig gecommuniceerd over een eventuele derde Deadpool-film. Het bleef daarom lang onduidelijk of die nog wel gemaakt zou worden en of de film dan überhaupt wel zou voorkomen in het Marvel Cinematic Universe (MCU), het filmuniversum waarin ook andere superhelden als Iron Man, Captain America en Thor te zien zijn. De eerste twee Deadpool-films werden nog onder de vleugels van 20th Century Fox gemaakt. Sinds de overname door Disney dit jaar hoort Deadpool dus eigenlijk ook thuis tussen bovengenoemde helden die eerder samen met Marvel al over werden genomen door het bedrijf.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Danny Gielen

    Beste superheld ooit! Hilarisch!

  • Sandra Peeters

    Leuk, als hij terug op de eerste lijkt. Deadpool 2 was een zware teleurstelling. Al het frisse politiek incorrecte was er uit. De 2de heeft iets teveel Disneysaus. Deadpool hoort geen kinderfilm te zijn. Ze kunnen zoveel heldenfilms maken als ze willen maar eerlijk wie hebben we het liefst... Loki, the Joker, Gru, Lucifer, Harley Quinn, Venom...

  • HENDRIK WECKSELER

    Voeg hem gewoon toe aan het rijtje nieuwe Avengers dan zit er tenminste al sarcasme en humor genoeg in hopelijk is de derde even goed als de 2de