Rupert Grint is geen fan van ‘Harry Potter’: “Enkel de eerste films zijn oké”

Photo News
Rupert Grint, de acteur die de rol van Ron Weasley vertolkte in de Harry Potter-films, kijkt niet graag naar de laatste films uit de serie. Dat blijkt uit een interview met de Radio Times.

"De eerste paar films zijn oké", meent de 30-jarige acteur. "Daar zit nu meer tijd tussen. Ik kan mezelf nu wat meer los zien van dat kind van toen.”

Rupert heeft recent de eerste film uit de serie, ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’, nog eens gezien. "Dat was eigenlijk best leuk. Ik kan alleen de laatste paar films écht niet aan.”

Photo News1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Remy Van Gestel

    Ik snap het wel, in de latere delen is er zoveel weg gehaald uit de films ivg met de boeken, wat ik ook snap natuurlijk. Maar als Harry Potter fan krijg je eerder een raar gevoel bij sommige scenes omdat je weet dat er iets ontnreekt.... Wat ik dan weer niet snap is hoe ze een filterdunne boek als fantastic beast tot vijf films krijgen