Robert vs Channing: nog twee kandidaten voor 'Fifty shades'-films?

De discussies over wie welke rollen zal spelen in de verfilming van de erotisch romantische Fifty Shades-boeken, worden steeds verhitter. Celebs doen er zelf een schepje bovenop door zich kandidaat te stellen. Channing Tatum stelde zich duidelijk kandidaat voor de hoofdrol van Christian Grey, Robert Pattinson reageerde cryptischer.

Tijdens het Comic Con Panel over 'Twilight' kwam (natuurlijk) ook de verfilming van 'Fifty Shades of Grey' ter sprake. De trilogie ontstond als fan fiction over Twilight en zal dus altijd een link hebben met zowel het verhaal als de acteurs.

Gevraagd of hij de boeken gelezen had, antwoordde Robert Pattinson nogal cryptisch: "Ik zat gewoon en likte de pagina's." Euh, okee...

De Twilight-acteur is geen erg waarschijnlijke kandidaat voor de films aangezien schrijft E.L. James categoriek neen heeft gezegd tegen Robert en Kristen als koppel in de films. Sommige bronnen menen echter dat Kristen wel nog kans maakt, aangezien de rol van Ana haar op het lijf geschreven is...

Dat ziet Channing Tatum ('Magic Mike') dan weer niet zitten. "Ik wil dolgraag de rol van Christian spelen, maar alleen als mijn vrouw (Jenna Dewan) de rol van Ana mag spelen. Ze heeft de boeken ook gelezen." Jenna is een danseres/actrice, ekend uit de film 'Step Up'.


Channing is niet de eerste, en wellicht ook niet de laatste, die zichzelf nomineert voor de rol van de knappe miljonair met de rare seksuele voorkeuren. Eerder was er ook al Ian Somerhalder ('Vampire Diaries'): "Ik speel een vampier van 170 jaar die verliefd is op een meisje van 18. Ik heb dus veel ervaring in het verleiden van jongere vrouwen. Ik wil maar zeggen..."

Alexander Skarsgard, ook al vampier maar dan in 'True Blood', ziet het ook wel zitten: "Ik ben geboren om die rol te spelen!" Werden nog genoemd: Michael Fassbender, en all time favoriet: Ryan Gosling.

Of de zoektocht naar acteurs al begonnen is, is weinig waarschijnlijk. Nog maar net deze week werden de producers vastgelegd, en ook een script en regisseur liggen nog niet vast. Moeilijk om acteurs te strikken voor iets zonder script...

Alexander, Ryan, Robert, Ian, Channing en Michael: wie van de zes heeft jouw voorkeur?
Alexander, Ryan, Robert, Ian, Channing en Michael: wie van de zes heeft jouw voorkeur?