Pikachu wordt detective in nieuwe live action-film met Ryan Reynolds

Pikachu in de nieuwe 'Pokémon'-film.
Warner Bros. Pikachu in de nieuwe 'Pokémon'-film.
Vanaf 10 mei 2019 mag Pikachu zichzelf detective noemen. Het populaire beestje uit de ‘Pokémon’-reeks speelt dan namelijk de hoofdrol in de live action-film ‘Pokémon: Detective Pikachu’.

De film vertelt het verhaal van Tim Goodman, een jonge kerel die op zoek is naar zijn verdwenen vader. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek wanneer Pikachu zichzelf aanbiedt als detective. In tegenstelling tot de animatiereeks kan het gele knuffeldier in de film wel praten. De stem wordt verzorgd door ‘Deadpool’-acteur Ryan Reynolds.

Hoofdrolspeler uit de reeks, Ash, zal in de film niet te zien zijn. Naast Ryan Reynolds verleent ook zangeres Rita Ora haar medewerking aan de reeks. Wanneer de film bij ons in de zalen verwacht wordt, is nog niet bekend.




2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • gorrens Gorrens

    Nee in tegendeel check trailer ziet er echt wel goed uit Pokémon in live action gaat een bescheiden hit worden

  • Tim Van Acker

    Is dan de magie van die beesten niet weg??